Vind een ticket verkoper om online tickets te kopen

Het gebeurt maar al te vaak; je favoriete band of artiest komt eindelijk in Nederland optreden en het concert is binnen no time uitverkocht. Het is jammer, maar voor veel fans is dit een bekend fenomeen. Bepaalde bands en artiesten zijn nu eenmaal zo populair dat ze binnen een mum van tijd een locatie uitverkopen. Als je geluk hebt organiseren ze dan gelijk nog een tweede concert, maar dit gaat lang niet altijd. Door strakke tourschema´s waar maar weinig speling in zit kan dit vaak niet.

Wat er vervolgens gebeurt is dat je óf geen kaartje hebt óf er een kunt kopen voor bijna het dubbele van de normale prijs. Toch zullen een aantal echte fans dit geen enkel probleem vinden. Als je het geld hebt en het bedrag het jou waconcert ticketard is om uit te geven maakt dit niet uit. Het enige waar je wel zeker van wilt zijn is dat de kaartjes die je dan koopt wel echte zijn. Het internet is een prima medium om makkelijk aan kaarten te komen, wat alleen maar mooi is. Dit neemt niet weg dat het tegelijkertijd gevaarlijk kan zijn op dit gebied. Omdat het zo makkelijk is betalingen te doen en valse advertenties te plaatsen kun je al gauw in de val trappen. Voordat je besluit iets aan te schaffen is het dan ook altijd aan te raden eerst na te gaan of een site betrouwbaar is.

Een aantal websites die erom bekend staan goed te werken en echte kaartjes te verkopen, zijn getmein en ticketswap. Op deze sites kunnen personen adverteren die hun kaartjes graag kwijt willen. De prijs bepalen ze vervolgens zelf. Over het algemeen zie je echter snel wat een beetje de gemiddelde prijzen zijn omdat er voor grotere concerten altijd wel meerdere kaartjes te koop staan. Zo weet je dus dat je én de juiste prijs betaalt én de kaartjes krijgt die je wilt.