Benodigdheden voor een muziekfestival

Je gaat eindelijk naar dat leuke festival! Dat moet fantastisch worden. Om de beleving ook echt bijzonder te maken, is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. Zo kun je optimaal ontspannen tijdens het festival zelf. Een van de dingen die je moet doen is natuurlijk spullen meenemen. Wat je ongeveer moet meenemen weet je wel. Toch liggen sommige dingen niet helemaal voor de hand. Toch zijn ze ongelooflijk handig. Daarom een lijstje voor jou, van ons!

Walkie Talkies!

Ja, echt, walkie talkies! Koop een paar goedkope exemplaren en het festival wordt een stuk leuker. Zo kun jij jouw vrienden niet kwijtraken in de drukke festivalmenigte. Dat scheelt zoeken, stressen om lege telefoons en het zorgt ook nog voor leuke momenten. Ook handig als er verschillende podiums zijn. Geen plek om het apparaatje in op te bergen? Dan biedt jouw broeksriem de oplossing. Met een touwtje kan deze aan de broek worden bevestigd.

Een kruiwagen

Als je op een camping slaapt, is dit echt een handig item. Misschien een beetje lastig mee te nemen, maar als het lukt, doe het dan vooral. Vaak is er namelijk modder op het campingterrein. Als je helemaal naar het achterste veld moet met je bagage en je kunt de auto niet meenemen, is een kruiwagen fantastisch.

De solardouche

Lang wachten in de rij voor de douche, die vervolgens te smerig is voor woorden. Dat kun je vermijden met een solardouche. Je hebt een zak met water die warm The solar showerwordt in de zon. Vervolgens hang je deze op en kun je genieten van een warme douche die ook nog eens schoon is. Zonder in de rij te hoeven wachten! Er zijn hele dure varianten verkrijgbaar, maar er zijn natuurlijk ook gewoon goedkope exemplaren. Neem een zeiltje mee voor de privacy en je kunt er weer helemaal tegenaan!

Cijferslot

Wil je geen dronken festivalgangers in je tent? Neem dan een cijferslotje mee. Hiermee houd je jouw tent op slot. Niet tegen inbrekers, wel tegen ongewenste bezoekers. Het is dan natuurlijk belangrijk om de sleutel niet te verliezen. Zorg dus dat je deze goed opbergt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *